Akasya Koleji
Akasya Koleji

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

GERİ DÖN

Akasya Koleji 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle bir program düzenledi. Törende 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü münasebetiyle Mehmet Akif ERSOY ’da saygıyla anıldı.
Programa saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlandı. 4. Sınıf öğrencilerimizden Nehir Gencel’in piyano eşliğinde söylediği İstiklal Marşı ve 4. Sınıf öğrencilerimizin İstiklal Marşı’nın tamamını okumalarının ardından programımız, 7. sınıf öğrencilerimizden Benhur Ekmen’in Mehmet Akif ERSOY canlandırması ile sürdü.
Programda “Çanakkale şehitlerini” anmak amacıyla ortaokul şiir kulübünün yazdığı “Çanakkale’den Mektuplar”ın okunması ve lise tiyatro kulübünün canlandırdığı “Kınalı Kuzular” adlı oyunla 18 Mart ruhu yansıtıldı. Müzik öğretmenimiz eşliğinde hazırlanan koro ile programımız sona erdi.

03 Nisan 2018