Akasya Koleji

BESLENME

GERİ DÖN

Akasya  Koleji’nde yemek hizmetlerinin, sağlık ve beslenme koşullarına, öğrencilerimizin yaş ve gelişim düzeylerine uygun bir şekilde yürütülmesi, temel ilkemizdir. Yapılan yıllık anlaşma doğrultusunda yemek hizmetlerimiz “Eurest Yemek Şirketi” tarafından karşılanmaktadır.

Aylık yemek listeleri, beslenme uzmanları tarafından hazırlanmakta okul yönetimi  tarafından incelenmektedir. Öneriler doğrultusunda gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra listeler kesinleşmekte, velilerimize  gönderilmektedir

Okulumuzda ana sınıfı ile 1 - 5. sınıflarımızda öğrencilerin yemek yemeleri zorunludur. Okulumuz zemin katında yemek salonumuz vardır. Diğer sınıflardan da isteyen öğrencilerimiz  yemeğe katılabilirler. Ayrıca öğrencilerimize kantinimiz  de  hizmet vermektedir.

Yemekhane Kuralları

• 1.,2. Ve 3.sınıflar masalarında yemek servisi alırlar, 4.5.6.7. ve 8.sınıflar öğrenciler self-service alırlar.
  • Yemekten önce ve yemek bitiminde eller yıkanır.
  • Yemek yerken yüksek sesle konuşulmaz.
  • Yemek bittiğinde sandalyeler yerine yerleştirilir.
  • Yemek masasındaki çatal, bıçak, bardak vb. amacına uygun kullanılır.
  • Yemekhane içinde koşulmaz, şaka yapılmaz.
26 Subat 2018